BOOK OS

VI TILBYDER FOREDRAG OG WORKSHOPS

NYT FORLØB FOR HR-PRAKTIKERE: FREMTIDENS HR

Sammen med Center for Ledelse har Point of HR udviklet et forløb, spængfyldt med viden og inspiration. Forløbet er for alle i HR, der er nysgerrige efter at blive klogere på fremtidens  HR-funktion og på deres egen rolle i den. 


Overskrifterne på forløbets fire moduler er:


Værdiskabelse og udfordringer i den moderne HR-afdeling.

Omgivelsernes påvirkning - megatrends.

Organisatoriske arketyper anno 2025.

Fremtidens værdiskabende HR-funktion.


Forløbet starter efter sommerferien og afsluttes med en fælles middag i hyggelige omgivelser. Fremtidens HR - kursus i efteråret 2019 hos Center for Ledelse
Medarbejdere giver high-five til en workshop

WORKSHOPS

Point of HR tilbyder to typer workshops, begge med vægt på deltagerinvolvering og begge med udgangspunkt i deltagernes konkrete virkelighed, branche og faggruppe.

 

Til HR-teams, som ønsker at arbejde med deres egen fremtidige rolle i organisationen, tilbydes en workshop af cirka fire timers varighed. Emner som organisationstype og -kultur, kortlægning af opgaver og kompetencer i HR-teamet og fremtidens HR-profiler indgår.


Til alle faggrupper tilbydes forløb, som består af fire workshops, hvor vi arbejder i dybden med fremtidens udfordringer og hvor deltagerne giver deres eget visionære bud på de arbejdsområder og funktioner, de kan se sig selv i fem år fra nu. Forløbet er relevant for virksomheder, herunder den offentlige sektor, netværksgrupper og fagforeninger.

FOREDRAG

Når du booker et foredrag hos Point of HR, får du et inspirationsboost, som både består af teori og cases fra

virkeligheden.


Har du udfordringer med at tiltrække talent til din virksomhed?

Er du i tvivl om, hvad det vil sige at være datadrevet i HR?

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvorfor det er god forretning at lede med etik; eller

trænger du slet og ret til at vide mere om HR’s fremtidige rolle?

 

Du kan booke foredrag om:


Talenttiltrækning og rekruttering.

Fremtidens HR-funktion.

Etik i organisationer og den etiske leder.

To be datadrevet or not i HR.

Et foredrag afholdt for medarbejdere eller organisationen skaber altid et inspirationsboost i virksomheden
Du er altid velkommen til at ringe på telefonnummer 22710380

TELEFON

22 71 03 80

Vi svarer inden for få timer

KONTAKT OS

 
 
 
 

Du får en virksomhed, som står stærkere i kampen om de gode medarbejdere og dermed en virksomhed, som også kan konkurrere i fremtiden.

 

Du får en virksomhed, som både performer godt nu og her og samtidig har fokus på at realisere sit fremtidige potentiale.

 

Har du lyst til at høre mere om fremtidens arbejdsmarked, fremtidens organisationer og fremtidens HR-funktioner, så læs videre om hvilke forløb vi tilbyder

KONTAKT OS

VI HJÆLPER DIG OG DIN VIRKSOMHED VIDERE

 

SAMMEN KAN VI LØFTE DIN VIRKSOMHED TIL NÆSTE NIVEAU

HVAD SIGER VORES KUNDER OM OS

"Maya satte spot på trends inden for HR og rekruttering"

 

"I netværket HR Silkeborg har vi haft glæde af et oplæg fra Maya Drøschler. Maya satte spot på trends inden for HR og rekruttering og fik dem omsat til konkrete eksempler der var vedkommende for deltagerne. Maya leverede et indlevende og nærværende oplæg med klare holdninger. Dialogen frem til netværksmødet var rigtig god og Maya bidrog med forslag til relevante emner. Jeg kan klart anbefale at samarbejde med Maya Drøschler"

 

 

Hanne Elisabeth Baastrup, udviklingskonsulent Silkeborg Kommune

 

 

"Maya has an en extensive knowledge"

 

" I had the pleasure to work with Maya when she was invited to give a guest lecture in a Human Resource Management class I was teaching at the University of Southern Denmark. More specifically, Maya was giving a talk about HR measurement in organizations. Maya not only has an extensive knowledge in the field of Human Resource Management but is also passionate about the subject area. Maya is willing to share her knowledge, and during her presentation she gave various examples from her professional experience" 

 

 

Renata Mellupe, Ph.D. Research fellow hos University of Southern Denmark

 

 

"Maya er fantastisk vidende og en god formidler"

 

" Godt initiativ, som jeg vil anbefale gentages med jævne mellemrum for hele tiden at være opdateret."

 

"Gode indsigter, stor ros til Maya, håber der kommer mere af det her!"

 

"Fortsæt det gode og spændende arbejde! Tak for at I hjalp med at sætte tankerne i gang. Udelukkende ros herfra!"

 

 

Deltagere på forløbet ‘Fremtidens faglige HR kompetencer’ i samarbejde med HK Hovedstaden

"Fremtidsorienteret og en stor inspirator"

 

"Maya forstår i den grad at sætte dagsorden for rette dialog for HR, hun skaber attention på det fokus og tilgang HR bør tage nu og fremadrettet. Hun tør stille de “frække” spørgsmål, og formår at få HR til at reflektere og selv tage ansvar for at blive hørt og set. Jeg har også benyttet mig af faglig one-to one sparring med stor udbytte. Hun er fremtids- og forretningsorienteret og en stor inspirator med hendes blog HR Forretning. Jeg kan på det varmeste anbefale Maya"

 

Allis Struckmann, HR Business Manager Hartmanns A/S

 

"Solidt funderet i statistikker og data"

 

"Ved flere lejligheder har jeg haft den helt særlige fornøjelse at være vidne til foredrag og oplæg fra Maya Drøschler om HR’s nuværende og fremtidige rolle i organisationer. Det er kun ganske få ”HR insiders”, der som hende har det nødvendige mod til at tage et fast livtag og kærligt opgør med de dogmer, som stadig kendetegner praktiseret HR i mange virksomheder. Og Maya Drøschler er den eneste, som jeg kender til, der kommer med et klart bud på det eksistentielle spørgsmål om HR`s fremtidige berettigelse. Det vel og mærke solidt funderet i statistikker og data, internationale artikler, ny forskning og litteratur – og hele tiden med den overordnede forretning i sigtekornet"

 

Jens Hein, Senior HR Consultant Manager Hartmanns A/S

 

"En inspirator"

 

 

"I HK Hovedstaden har Maya faciliteret et forløb med HK-medlemmer, hvor vi har arbejdet med fremtidens fagligheder inden for HR-området. Med sin store viden og interesse for arbejdsmarkedet og HR, har Maya været en glimrende inspirator i processen med at indkredse, hvilke kompetencer, der er brug for i fremtiden."

 

Dorthe Fischer, jobformidler HK Hovedstaden

 

Har du lyst til at høre mere om fremtidens arbejdsliv  og fremtidens HR-funktioner, så tilbyder vi både foredrag og workshopforløb.

VI HJÆLPER SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER MED AT DESIGNE NYE, INNOVATIVE OG FREMTIDSSIKREDE HR LØSNINGER.

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED

KONTAKT INFO

22 71 03 80

ØSTRUPVEJ 107

3670 VEKSØ SJÆLLAND

CVR NR.  DK37490970