OM OS
 • Finanssektoren: GF Forsikring.
 • Indretning og hjælpemidler til personer med funktionsnedsættelser: Sahva A/S, Ropox A/S.
 • Kommunikations- og PR-branchen: Publico.
 • Konsulentvirksomheder: Hartmanns A/S, F5, Payday A/S, Barcelona Conference Group, HR Caseforum, Cloudhuset.
 • Landbrugssektoren: Hornsyld Købmandsgaard.
 • Non profit: HK Hovedstaden.
 • Offentlig forvaltning: Silkeborg Kommune, Kalundborg Kommune.
 • Retail: BIVA ApS.
 • TV-produktion: Mastiff A/S.
 • Uddannelsessektoren: Syddansk Universitet, Absalon Professionshøjskole.
 • Vidensformidling: Karnov Group.

VI ER EN BETROET RÅDGIVNINGSPARTNER

Maya Drøschler er stifteren af Point of HR. Maya har en lang HR karriere bag sig og kender både videnskulturer, produktionskulturer og salgskulturer indefra.

GRUNDLAGT I 2016

Point of HR blev dannet i februar 2016 og er en betroet rådgivningspartner, som hjælper både private og offentlige virksomheder med at udvikle moderne og individuelt tilpassede HR-processer.

Vores ambition er at styrke konkurrenceevnen hos små og mellemstore virksomheder gennem udvikling af HR og ledelsespraksisserne. Point of HR’s formål er at virkeliggøre ’pointen med HR’ – integration af forretningsmæssig og menneskelig værdi.

 

Vi rådgiver i overensstemmelse med den enkelte kundes organisationskultur, markedssituation og ambitionsniveau og målet er at designe skræddersyede løsninger, som virker optimalt i den enkelte organisation.

Vores ambition er at være en katalysator for de virksomheder og organisationer, som er dristige nok til at gå efter at være blandt de mest attraktive arbejdsgivere i Danmark.

TIDLIGERE OG NUVÆRENDE KUNDER

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 22710380

TELEFON

22 71 03 80

Vi svarer inden for få timer

KONTAKT OS

 
 
 
 

om MAYA DRØSCHLER

Jeg er stifter af Point of HR og har en lang HR karriere bag mig i både videnskulturer, produktionskulturer og salgskulturer.

 

Jeg er certificeret i Master International’s Master Personal Assessment samt General Intelligence Assessment og Personal Profile Analysis fra Thomas International.

 

Mine mange år som HR praktiker har lært mig, hvordan man arbejder i de forskellige specialistfunktioner og i driften, ligesom mine mere strategiske roller har givet mig et stærkt afsæt for at arbejde med HR ud fra en forretningsmæssig dagsorden. Der er ingen tvivl om, at HR er sjovest, når indsatsen fører til både menneskelige og kommercielle resultater og min personlige ambition i samarbejdet med hver eneste af mine kunder er at opnå netop dette.

 

Jeg har læst litteraturvidenskab og filosofi på Københavns Universitet og ved siden af studierne havde jeg et studiejob i en større engineeringkoncern (FORCE Technology), hvor min HR-karriere sidenhen begyndte. Jeg blev i ingeniørvirksomheden i femten år, fordi det var et godt sted at være, og siden har jeg arbejdet som HR partner i detailbranchen (IMERCO), som HR chef i en medlemsforening (LIC) og senest som HR forretningspartner for CEO’en i en mellemstor medicovirksomhed (Sahva A/S).

Jeg glæder mig til at høre fra dig og drøfte, hvordan vi sammen kan løfte din virksomhed videre.

Maya Drøschler

 

Du kan følge Point of HR på LinkedIn og på Facebook eller finde mere inspiration her.

Maya Drøschler

Samarbejdet mellem Point of HR og kunden

Point of HR leverer altid rådgivnings- og konsulentydelser gennem inddragelse af relevante personer i kundens organisation. De eneste ydelser, der er undtaget herfra, er 1:1 rådgivning, foredrag og workshops.

Næsten uanset hvilken type samarbejde, vi indleder, vil det desuden medføre forandringer i jeres

organisation. Du skal derfor være opmærksom på, at et samarbejde mellem os vil kræve noget af jer. Hvis I er klar til det, er vi også klar.

Har du lyst til at høre mere om fremtidens arbejdsliv  og fremtidens HR-funktioner, så tilbyder vi både foredrag og workshopforløb.

VI HJÆLPER SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER MED AT DESIGNE NYE, INNOVATIVE OG FREMTIDSSIKREDE HR LØSNINGER.

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED

KONTAKT INFO

22 71 03 80

ØSTRUPVEJ 107

3670 VEKSØ SJÆLLAND

CVR NR.  DK37490970