Persondatapolitik

Opbevaring af personoplysninger

 

Personoplysninger til brug for bogføringsloven opbevares indtil 5 år efter udløbet af regnskabsåret, jf. bogføringslovens § 10

og slettes herefter. Hvis man svarer tilbage på eller stiller spørgsmål via e-mail, vil oplysningerne i udgangspunktet skifte til at blive opbevaret i 3 måneder.

 

Automatisk afgørelser og profilering

De indsamlede personoplysninger anvendes ikke i forbindelse med hverken automatiske afgørelser eller profilering.

Når du samarbejder med Point of HR, bliver dine persondata behandlet med respekt og i overensstemmelse med lovgivningen på området.


 

Når man besøger vores hjemmeside, indsamler vi information om den besøgendes adfærd med det formål at opsamle statistik om brugen af hjemmesiden.


 

Kategorier af personoplysninger og deres kilde

Der indsamles alene personoplysninger i form af IP-adresse, samt adfærd (klik på forskellige undersider på hjemmesiden). Der indsamles alene personoplysninger, som den besøgende selv afgiver.

 

Modtagere af personoplysninger

Vi videregiver indirekte og direkte personoplysninger til Google Irland. Det er verificeret, at Google er en del af EU’s certificeringsaftale “Privacy Shield”, som sikrer at selskaber, hvis moderkoncern er beliggende i USA, behandler personoplysninger i henhold til gældende EU lovgivning.

 

Automatisk afgørelser og profilering

De indsamlede personoplysninger anvendes ikke i forbindelse med automatiske afgørelser, men det må forventes af Google benytter besøgsadfærd til deres interne profilering.

 

Links til andre hjemmesider

Der kan på hjemmesiden være links til andre hjemmesider eller samarbejdspartnere. Vi kan ikke holdes ansvarlige for indholdet på disse hjemmesider eller hjemmesidernes indsamling af personoplysninger.

Vi tilbyder skræddersyede foredrag og workshops som

passer til din organisation

VORES PERSONDATA-POLITIK

Opbevaring af personoplysninger


De data vi indsamler til statistik, opbevares i 24 måneder hos Google Analytics, hvorefter de automatisk slettes.  


NÅR MAN ER KUNDE HOS OS


 

Formål:

Når man er kunde behandler vi de angivne personoplysninger

med det formål at kunne fakturere efter bogføringslovens regler

og fremsende fakturaen pr. e-mail eller via EAN.

 

Kategorier af personoplysninger og deres kilde:

Der indsamles kontaktoplysninger i form af navn, adresse og e-mail. Der indsamles alene personoplysninger, som kunden eller samarbejdspartneren selv afgiver.

Modtagere af personoplysninger:

De personoplysninger, der afgives, vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.

De angivne personoplysninger vil ikke blive anvendt til nogen form for markedsføringsaktiviteter.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger:

Behandlingen af personoplysninger sker for at kunne overholde en aftale om købet.

Har du lyst til at høre mere om fremtidens arbejdsliv, fremtidens organisationer og fremtidens HR-funktioner, tilbyder vi både foredrag og workshopforløb. 

VI HJÆLPER SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER MED AT DESIGNE NYE, INNOVATIVE OG FREMTIDSSIKREDE HR LØSNINGER.

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED

KONTAKT INFO


22 71 03 80

ØSTRUPVEJ 107

3670 VEKSØ SJÆLLAND

CVR NR.  DK37490970